Meijer Verduurzaamt

Meijer Verduurzaamt

De missie van Meijer Verduurzaamt: ‘Met eerlijke klimaat- en koeloplossingen een bijdrage leveren aan een groene toekomst.’

Dus verduurzamen als missie! Het is deze overtuiging van waaruit Meijer Verduurzaamt kijkt en handelt. Het middel om verduurzaming te realiseren is hoogwaardige technische kennis. Om precies te zijn: vakkennis van installaties en gedetailleerde productkennis van koelmachines, airconditioning, warmtepompen, warm- en koudwatersystemen van allerhande merken en producenten.

Dit maakt Meijer Verduurzaamt een ideale partner om te komen tot een BREEAM-NL-certificaat.

Meijer Verduurzaamt is het bedrijf van Wim Meijer uit Meppel. Wim Meijer heeft zich sinds begin jaren negentig steeds verder ontwikkeld in alle facetten van klimaattechniek en koudetechniek. Eerst 25 jaar bij diverse werkgevers (installateurs, fabrikanten en distributeurs) en vanaf 2015 met zijn eigen advies- en consultancybureau Meijer Verduurzaamt. K & EA staat voor Klimaattechniek & Energieadvies.

Voor Meijer Verduurzaamt doet Wim Meijer een beroep op de beste vakspecialisten uit zijn netwerk. Het bureau is actief in heel Nederland.

Denkt u erover om uw gebouw(en) of project(en) te verduurzamen? Ziet u kansen in BREEAM-NL-certificering? Steek dan uw licht op bij Meijer Verduurzaamt. Heeft u vragen over BREEAM-NL-certificering van uw project of gebouw of wilt u kennismaken? Stuur dan een bericht of vul het contactformulier in.

Neem contact op