Assessor

Assessor

Een assessor controleert (valideert) het bewijs en geeft het duurzaamheidscertificaat voor het duurzaamheidslabel uit. Voor elke credit zijn criteria beschreven. De ass van de expert en de bijbehorende bewijslast. Als BREAAM-NL In-Use-assessor beoordeelt Meijer Verduurzaamt het bewijsmateriaal van de expert voor al deze credits op alle criteria uitgebreid en integraal. Daarna volgt het officiële assessmentrapport met de validaties. Dit resulteert in een officieel certificaat BREEAM-NL In-Use. Als assessor staat Meijer Verduurzaamt onder toezicht van de DGBC.

Assessor BREEAM-NL Nieuwbouw

Wilt u de duurzaamheidsprestaties van uw nieuwbouwproject of -object meetbaar bewijzen met een BREEAM-NL Nieuwbouw-certificaat? Als BREEAM-NL Nieuwbouw-assessor beoordeelt Meijer Verduurzaamt de verantwoordingen van de expert en schrijft de validaties voor het assessmentrapport ter verkrijging van het BREEAM-NL In-Use-certificaat. Meijer Verduurzaamt is als assessor is opgeleid bij de DGBC, die ook toeziet op de kwaliteit van de BREEAM-NL-assessoren.

Meijer Verduurzaamt is erkend door de DGBC.

Assessor BREEAM-NL In-Use

Wilt u een BREEAM-NL-certificaat voor een bestaand gebouw of project? Als BREAAM-NL In-Use-assessor beoordeelt Meijer Verduurzaamt de verantwoordingen van de expert en schrijft de validaties voor het assessmentrapport ter verkrijging van het BREEAM-NL In-Use-certificaat. Meijer Verduurzaamt is als assessor is opgeleid bij de DGBC, die ook toeziet op de kwaliteit van de BREEAM-NL-assessoren.

BREEAM-NL In-Use richt zich op continue verduurzaming. Elk jaar geeft u aan of er wijzigingen zijn in het gebouw. Her-certificeren vindt plaats vanaf het derde jaar. De GBC stuurt de opdrachtgever en de assessor hierover drie maanden voor de verloopdatum bericht.

Op zoek naar een zeer deskundige BREAAM-NL-assessor?

Neem contact op